Over 81885 Jobs in 58 countries!
DOVA Jobs Job Details - Event Host Johan Cruijff ArenA
 
 
 
 

Event Host Johan Cruijff ArenA

Wednesday, november 06, 2019
Description

Spreek je mensen makkelijk aan vind je het leuk om ze te helpen? Dan is de functie van Event Host in de Johan Cruijff ArenA echt iets voor jou! Als Event Host zorg je voor een gastvrij en zorgeloos verblijf van de bezoekers van de Johan Cruijff ArenA. Het draait bij het werk als Event Host om een servicegerichte houding en het behouden van een goede sfeer.JIJ KRIJGT:
  • Wekelijks salaris van  €9,27 per uur onder de 21 jaar, vanaf 21 jaar €9,70 per uur

  • Een leuke vaste bijbaan voor circa 4 tot 24 uur per maand

  • Reiskostenvergoeding tot maximaal €5ZO ZIET JE WERKDAG ERUIT

Je dienst begint 2 uur voor aanvang wedstrijd of event. Je haalt bij de personeelsingang voordat je dienst start nog even je werkkleding op. Met jouw rode vest ben je goed herkenbaar voor de bezoekers! Vervolgens ga je naar je werkplek en vertelt je leidinggevende waar je vandaag mag staan en wat er van je verwacht wordt. Je begroet alle bezoekers hartelijk bij aankomst in het stadion. Iemand vraagt waar de toiletten zijn, je verwijst de bezoeker naar de juiste plek. Daarna zie je iemand zoekend rondkijken, je stapt er proactief op af en vraagt of je kan helpen. Hoewel je druk bezig bent met het helpen van de bezoekers krijg je toch honger, even wat eten en drinken en weer door! Na het laatste fluitsignaal zwaai je de bezoekers uit en wens je ze een fijne dag/avond toe.ALS EVENT HOST HEB/KAN/BEN JIJ:
  • Minimaal 18 jaar oud

  • Minimaal 80% beschikbaar tijdens (Ajax) wedstrijden en concerten

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

  • Niet bang om op mensen af te stappenSOLLICITEREN
  • Gesolliciteerd? We nemen z.s.m. telefonisch contact met je op

  • Positief? Er volgt een selectiegesprek in de Johan Cruijff ArenA

  • E-Learning toets maakt deel uit van de selectieprocedureIs deze functie als event host gemaakt voor jou? Solliciteer dan direct via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon.**De wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA worden op dit met beperkt of geen publiek gespeeld. Dit houdt ook in dat we een kleinere inzet van personeel hebben dan gewoonlijk. Solliciteren op deze vacature is mogelijk, maar wanneer je daadwerkelijk aan de slag kunt is op dit moment nog niet bekend.**De wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA worden op dit met beperkt of geen publiek gespeeld. Dit houdt ook in dat we een kleinere inzet van personeel hebben dan gewoonlijk. Solliciteren op deze vacature is mogelijk, maar wanneer je daadwerkelijk aan de slag kunt is op dit moment nog niet bekend.


Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Qualifications
MBO
Job Reference:170180
Position Type:Vast
Sector:Beveiliging
Start Date:Monday, November 04, 2019
Working Hours:32
Location:Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Contact:Randstad Johan Cruijff ArenA, Randstad, Nederland
Phone:020-3013131
Other event host johan cruijff arena jobs
Spreek je mensen makkelijk aan vind je het leuk om ze te helpen? Dan is de functie van Event Host in de Johan Cruijff ArenA echt iets voor jou! Als ...
Randstad, Wednesday, November 06, 2019
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be