Over 70035 Jobs in 52 countries!
DOVA Jobs Job Details - Medewerker bron en contact onderzoek (BCO)
 
 
 
 

Medewerker bron en contact onderzoek (BCO)

Saturday, may 23, 2020
Description

Medewerker bron en contact onderzoek (BCO)

 Wil jij de uitdaging aangaan om in een dynamische werkomgeving het Corona virus te bestrijden? Ben jij een échte teamplayer, dan hebben wij de aanbieding voor jou! Jij bewapend je met jou kennis en daadkracht, en stapt richting het voorfront van het gevecht tegen Corona. Wat jij gaat doen?Jij gaat samen met een enthousiast en ambitieus team het Corona virus in kaart brengen. Door positief geteste inwoners in de regio te informeren, begeleiden en interviewen. Hiervoor is het belangrijk dat je nieuwsgierig ingesteld bent en een lastig gesprek niet uit de weg gaat. Jij verzameld informatie over de contacten die de positief geteste persoon heeft gehad, hierna informeer en begeleid jij deze contacten. ook beantwoord je telefonisch de vragen van deze contacten. Het is daarom van belang dat je empathisch ingesteld bent en inzicht hebt in gedragingen van anderen en van jezelf. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige en accurate verslaglegging. Wat jij krijgt als Medewerker bron en contact onderzoek (BCO)


  • Een uitdagende en afwisselende baan, zo verveel je je nooit!
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket gebaseerd op de cao SGO.
  • Een mooi salaris tussen de € 2.127,- en € 3.520,- bruto per maand! (bij 36 uur per week)

 Wat er van jou wordt verwachtJij wil het Corona hands on en veerkrachtig bestrijden. Jij bent sociaal, een aanpakker en houd van een directe aanpak. Verder:


  • Beschikbaar vanaf 1 juni voor maximaal een jaar.
  • Ervaring als regievoerder op een caseload (pré)
  • MBO 4/HBO werk- en denkniveau en hebt bewezen affiniteit met het sociaal domein.
  • Bereid om een VOG aan te leveren

 Jouw werkomgevingJe bent bereid te werken tussen de 16 en 36 uur en hierbij ben je ook beschikbaar in de weekenden. Wil je flexibel zijn in uren, dagen evenals de werkwijze dan is dit DE baan voor jou! Sta je te trappelen? Wij ook! Solliciteer snel, dan laat ik de digitale koffie vast lopen!Toch nog vragen? Die beantwoord ik graag! mijn naam is Masja en je kunt me bellen op 038-4261922 of mailen naar zorg.noordnederland@tempo-team.nl. Tot snel!


Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Qualifications
MBO
Job Reference:195551
Position Type:Tijdelijk
Sector:Consultancy
Start Date:Monday, June 01, 2020
Working Hours:36
Location:Zwolle, Overijssel, Nederland
Contact:Masja Oosterbroek, Tempo-Team Netherlands, Nederland
Phone:038-4261922
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be