Over 70515 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - Projektadministratör Viksjö
 
 
 
 

Projektadministratör Viksjö

Wednesday, may 20, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Är du en snabblärd person som är effektiv och trivs i en administrativ roll? Gillar du att vara spindeln i nätet samt att kommunicera på engelska? Då kan du vara den personen vi söker! 

Vi söker nu en projektadministratör till ett vår kunds spännande projekt i Viksjö.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområde.

Som projektadministratör kommer du arbeta med olika typer av administrativt stöd som behövs i projektet. Det kan handla om dokumentation av olika slag samt att du kommer att arbeta i nära dialog med övrig personal samt beställare, där kommunikationen sker på svenska och engelska. 

arbetstider.

Heltid, med start snarast, 6 månader med möjlighet till förlängning. 
Arbetstider: måndag-torsdag 06.30-17.30.

kvalifikationer.

Du som söker har minst 1 års tidigare erfarenhet av administrativt arbete med fördel inom projekt. Du har lätt för att omvandla det som sägs i skrift samt är snabblärd och effektiv. 

Du behöver dessutom:
  • Gymnasieutbildning eller motsvarade.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har förståelse för tekniska frågor samt har erfarenhet från anläggningsbranschen, gärna med kunskap om lastbilar som fordon.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Du är en noggrann och strukturerad person som tycker det är viktigt med ordning och reda är. Du är flexibel, initiativrik och arbetar lika bra ensam som i grupp tillsammans med andra. Att ge bästa möjliga service är viktigt för dig, precis som att leverera bra kvalité i ditt arbete.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande då behovet är omgående. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Job Reference:201290603
Position Type:Contract
Sector:Administration och Supporttjänster
Job Duration:Heltid
Location:Sundsvall kommun, Sverige
Contact:Ingela Gulliksson, Randstad Sweden, Sverige
Phone:+46722456003
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be