Over 70477 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - C-chaufförer i Härryda
 
 
 
 

C-chaufförer i Härryda

Wednesday, may 20, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi chaufförer med C-körkort för ett spännande uppdrag. Är du serviceinriktad och intresserad av att ha ett variationsrikt jobb inom transport och logistik? Skicka in en ansökan redan idag! 

ansvarsområde.

I arbetsuppgifterna ingår arbete med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Hos oss hanteras ofta spännande och annorlunda last vilket gör att ingen dag är den andra lik. Det innebär att våra chaufförer får en omväxlande och utmanande roll med stort ansvar. Vi arbetar nära våra kunder och våra chaufförer är vårt ansikte utåt. Som person behöver du därför vara social, service-minded samt vara bekväm i en ansvarstagande roll. 

kvalifikationer.

 För att vara aktuell för tjänsten krävs det:
  • C-körkort
  • Giltigt YKB och färdskrivarkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Engelska, mycket god förståelse, både tal och skrift
Randstad och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Job Reference:201290954
Position Type:Contract
Sector:Övrigt
Job Duration:Heltid
Location:Härryda kommun, Sverige
Contact:Andreas Månsson, Randstad Sweden, Sverige
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be