Over 70446 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - Jurist till offentlig myndighet i Umeå
 
 
 
 

Jurist till offentlig myndighet i Umeå

Wednesday, may 20, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Du som söker jobbet hos oss drivs av att ha meningsfulla och samhällsviktiga arbetsuppgifter. 

Vi söker för vår kunds räkning en jurist för uppdrag på en statlig myndighet i Umeå. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att sekretesspröva utlämnande av allmän handling och ge stöd och råd i juridiska frågor till avdelningens medarbetare. Andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetet kan komma att ändras under uppdragets gång.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. 

Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområde.

Den person vi söker behöver vara serviceinriktad, noggrann, effektiv och ha god förmåga att strukturera sitt arbete. Aktuell person behöver också ha förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter, arbeta självständigt och ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

arbetstider.

Omfattning: Heltid tom 31 december 2020 med goda möjligheter till förlängning
Arbetstider: Dagtid 08:00-17:00

kvalifikationer.

Vi söker en jurist som har:
- Juristexamen, jur. kand. eller likvärdig utbildning
- Aktuell erfarenhet av juridiskt arbete inom offentlig förvaltning
- Goda kunskaper i svenska språket muntligt såväl som skriftligt samt förmåga att kommunicera på ett tydligt och förtroendegivande sätt
- God IT och datorvana

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.

Meriterande är erfarenhet av sekretessprövning.

ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-05-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kristina Karlsson, konsultchef 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se


Job Reference:201290893
Position Type:Contract
Sector:Administration och Supporttjänster
Job Duration:Heltid
Location:Umeå kommun, Sverige
Contact:Kristina Karlsson, Randstad Sweden, Sverige
Phone:+46705773461
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be