Over 70514 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - Javutvecklare till Handelsbanken Stockholm
 
 
 
 

Javutvecklare till Handelsbanken Stockholm

Wednesday, may 20, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Handelsbanken har idag fem team med ca 7-8 personer i varje som arbetar med betallösningar. Teamen består av både utvecklare, testare, business analysts och kravställare. Som kollega i ett tvärfunktionellt team får du ta del av omväxlande och spännande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av samarbete, långsiktighet och kvalitet. 

ansvarsområde.

I din roll som Javautvecklare kommer du att ingå i ett team där du får arbeta nära produktägare,testare och projektledare i en agil miljö. I rollen förväntas du ha många kontaktytor inom organisationen och du bör därför vara kommunikativ men också ha god förmåga att sätta dig in i hur verksamheten fungerar. Vi söker dig som älskar att lösa tekniskt kluriga problem och kan sätta det i ett större sammanhang. Därför ser vi gärna att du är analytisk och känner stort engagemang för ditt arbete. Vi tror även att du är noggrann och kvalitetsmedveten med bra känsla för vilken arbetsinsats som krävs. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självgående, har helhetssyn och vill vara en del av ett framgångsrikt och stabilt bolag. 

kvalifikationer.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är lyhörd, är framåt och har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter. Då du kommer ha många beröringspunkter inom bolaget är det viktigt att du är kommunikativ och har ett genuint intresse av verksamheten. Du har flera års erfarenhet som utvecklare och relevant eftergymnasial utbildning. Du har gedigen erfarenhet av backend utveckling i Java EE. Exempel på tekniker som du kommer att få arbeta med är Git, JPA, Maven, Bitbucket, Spring/Tomcat, Rest, SOAP och JMS. Det är en fördel och meriterande om du har erfarenhet av automatiserade tester, Teamcity och/eller Jenkins. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. 

ansökan.

Handelsbanken har valt att samarbeta med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryteringskonsult Carolina Jonsson på +46725-184202 alt carolina.jonsson@randstad.se  
Ansök via vårt online rekryteringssystem på  https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/it
 
Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi kontaktar och intervjuar kontinuerligt under processen. Vi accepterar inte ansökningar via e-post. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Job Reference:201290899
Position Type:Contract
Sector:Informationsteknologi
Job Duration:Heltid
Location:Stockholm kommun, Sverige
Contact:Carolina Jonsson, Randstad Sweden, Sverige
Phone:+46725184202
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be