Over 70463 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - teknisk delprojektledare till internationellt företag i Finspång
 
 
 
 

teknisk delprojektledare till internationellt företag i Finspång

Wednesday, may 20, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Är du bra på att kommunicera med olika delar av en organisation? Gillar du att arbeta strukturerat i projekt där du samtidigt behöver vara flexibel och förändringsbenägen? Har du en god teknisk förståelse och lätt för att lära dig nya saker? Då kan du vara den vi söker! 

För kunds räkning söker vi nu efter en driven teknisk delprojektledare. Du kommer att ingå i en grupp på 14 personer, där alla ansvarar för delar av olika leveransprojekt inom core engine.

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområde.

Som teknisk delprojektledare kommer du att leda och genomföra delprojekt i olika leveransprojekt. I snitt ansvarar du för 1-3 projekt i taget. I projekten hanterar du projektekonomin, du tar fram underlag för tekniska beställningar, du följer upp tidplaner, ansvarar för att hålla deadlines etc. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt.

arbetstider.

Konsultuppdrag på heltid.

kvalifikationer.

Vi söker efter en öppen och driven person, som har lätt för att kommunicera med alla delar av en organisation. Du är strukturerad och drivs av att hålla ordning och följa tidplaner. Som person är du flexibel och ser förändringar som positiva utmaningar. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en dynamisk miljö med likasinnade kollegor. 

Du har en teknisk eftergymnasial utbildning och/eller motsvarande erfarenhet. Vi söker både dig med längre erfarenhet och kompetens och dig som är nyutexaminerad. Det är meriterande om du har kunskaper i SAP, PLM och MS Project och det är ett krav att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2020-06-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Forsman, rekryteringskonsult, emma.forsman@randstad.se

Job Reference:201290864
Position Type:Contract
Sector:Teknik och vetenskap
Job Duration:Heltid
Location:Finspång kommun, Sverige
Contact:Emma Forsman, Randstad Sweden, Sverige
Phone:+46702438407
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be