Over 70478 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - Vi söker dig som vill sommarjobba som parkeringsvärd
 
 
 
 

Vi söker dig som vill sommarjobba som parkeringsvärd

Wednesday, may 20, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Är du ute efter ett sommarjobb? Då har vi på Randstad AB det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker just nu parkeringsvärdar till Lanna badgruva. Som parkeringsvärd kommer du vara ansiktet utåt för badets besökare. Du kommer arbeta i ett engagerat och kundfokuserat team där målet är att ge besökarna en fantastisk upplevelse och leverera service i världsklass.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

ansvarsområde.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att ge besökarna rätt information samt att säkerställa ordning och struktur på parkeringsytorna runt om badet. För många besökare kommer du att vara det första och sista intrycket på besöket, vilket understryker vikten av att hela tiden ge god service. Arbetstider är flexibla, du kommer att få möjlighet att arbeta både dag, kväll -och helgpass.

arbetstider.

Timanställning vid behov under perioden 1 juni 2020 tom 31 augusti 2020. 

kvalifikationer.

Vi söker dig som trivs med att arbeta utomhus eller har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som är en van lagspelare och som tar stort ansvar. Vi ser även att du kan arbeta strukturerat och är flexibel.

•Har du tidigare erfarenhet inom serviceyrket och har ett personligt intresse av mässor och konferenser kommer du snabbt att komma in i din nya roll.

•Har du goda språkkunskaper i svenska och engelska är det meriterande då vi tror du kommer få stor nytta av dina språkkunskaper.

•Meriterande är också om du har körkort och erfarenhet av logistikplanering. 

ansökan.

2020-05-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Nesrin Kaddoura, nesrin.kaddoura@randstad.se.


Job Reference:201290809
Position Type:Contract
Sector:Övrigt
Job Duration:Deltid
Location:Lekeberg kommun, Sverige
Contact:Nesrin Kaddoura, Randstad Sweden, Sverige
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be