Over 70466 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - Avdelningschef för ekonomi och administration till Sametinget
 
 
 
 

Avdelningschef för ekonomi och administration till Sametinget

Wednesday, may 20, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Är du en naturlig ledare med förmåga att inspirera och utveckla dina medarbetare? Har du erfarenhet av budget- och bokslutsarbete? Då kan det vara just dig vi söker till rollen som chef för Sametingets ekonomi och administrationsavdelning, med placering i Kiruna eller i Östersund. Avdelningen för ekonomi och administration innefattar ekonomi och intern service.

ansvarsområde.

Avdelningschefen för ekonomi och administration är underställd kanslichefen och ingår i Sametingets ledningsgrupp. Du ansvarar för myndighetens ekonomiska förvaltning och interna service samt verksamhetsutveckling inom området. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med budget, budgetuppföljning, årsredovisning och redovisningsfrågor. Avdelningen har 10 medarbetare som arbetar med ekonomiska och administrativa uppgifter. Som avdelningschef för ekonomi och administration så har du budget- och personalansvar för din avdelning, och ansvar för redovisning av myndighetens totala budget. Resor ingår i tjänsten.

arbetstider.

Heltid.

kvalifikationer.

Vi söker en ledare med god förmåga att utveckla, inspirera och leda dina medarbetare. Du har en strategisk, analytisk och strukturerad förmåga att planera, delegera och leda verksamheten mot fastställda mål. Du tycker om att hitta nya lösningar och tillsammans med dina medarbetare skapa den effektiva organisationen. 

Vi söker dig som innehar akademisk examen inom ekonomi och har erfarenhet av budget- och bokslutsarbete. Du pratar och skriver på god svenska och du har goda kunskaper och är en van användare av officepaketet. B-körkort krävs också för att vara aktuell för denna tjänst.

Du får gärna ha ledarerfarenhet och ha arbetat inom offentlig förvaltning. Det är också en fördel om du har arbetat i en politiskt styrd organisation. Kunskaper i samiska språken, samisk kultur och samhällsliv är meriterande. Det samma gäller om du har erfarenhet av arbete med intern service.

ansökan.

Placeringsort är Kiruna eller Östersund och resor ingår i tjänsten. Sista dag för att lämna in ansökan är den 9/6. Välkommen med din ansökan.

För ytterligare information om tjänsten eller själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Christer Sjögren på Randstad, telefonnummer 073-3570093 eller christer.sjogren@randstad.se.

Fackliga kontaktpersoner är Staffan Falkefjeld för SACO-S, tel. 0980/780 36 och Eva Svonni för ST-Sápmi, tel. 0980/780 33.

Job Reference:201290779
Position Type:Contract
Sector:Administration och Supporttjänster
Job Duration:Heltid
Location:Kiruna kommun, Sverige
Contact:Christer Sjögren, Randstad Sweden, Sverige
Phone:+46733570093
Other avdelningschef för ekonomi och administration till sametinget jobs
arbetsbeskrivning.Är du en naturlig ledare med förmåga att inspirera och utveckla dina medarbetare? Har du erfarenhet av budget- och bokslutsarbete? ...
Randstad Sweden, Tuesday, May 19, 2020
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be