Over 70466 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - timanställd maskinoperatör
 
 
 
 

timanställd maskinoperatör

Wednesday, may 20, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi dig som studerar eller har annat arbete på minst 50% och vill arbeta extra som maskinoperatör inom livsmedelsindustrin i Helsingborg. Tidigare arbete inom livsmedel och/eller teknisk erfarenhet värderas högt. Eftersom arbetet bedrivs i team är kommunikation och god samarbetsförmåga andra värdefulla kvaliteter hos dig som söker. 

Uppdraget innebär att du är timanställd hos oss på Randstad men arbetar som konsult hos vår kund. 

ansvarsområde.

Som maskinoperatör ansvarar du, tillsammans med ditt team, för att er linje producerar enligt uppsatta mål. Tillsammans med dina kollegor förser du produktionen med material och livsmedel på en eller flera linjer. Du är delaktig i skyddsronder och riskbedömningar samt dokumenterar utfört arbete och följer upp avvikelser.  

arbetstider.

Anställningen är en timanställning där vi ser att du ska kunna jobba minst tre dagar per vecka. Arbetstiderna är förlagda tre olika skift, förmiddag- eftermiddag- och nattvecka.

Uppdraget gäller i första hand över sommaren men med goda chanser till förlängd timanställning för din som fortsätter att studera eller ha annat arbete i höst.

kvalifikationer.

Vi söker dig som är van vid tekniskt arbete eller har ett stort tekniskt intresse samt god datorvana. Har du arbetat inom livsmedelsindustrin tidigare är det mycket meriterande då arbetet ställer stora krav på hygien och renhållning. Du är en prestigelös lagspelare och utför ditt arbete noggrant och detaljerat. Du ser inga problem med att arbeta varken tidiga mornar, sena kvällar eller nätter eftersom arbetet är förlagt på 3-skift. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav eftersom dokumentation är en viktig del av arbetet. Du som söker ska ha fyllt 18 år och ha körkort. Truckkort är meriterande men inget krav. 

ansökan.

Sista ansökningsdag är 2020-06-21. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 

För information: kandidat.hbg@randstad.se

Job Reference:201290857
Position Type:Contract
Sector:Industri
Job Duration:Deltid
Location:Helsingborg kommun, Sverige
Contact:Hanna Larsson, Randstad Sweden, Sverige
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be