Over 66356 Jobs in 55 countries!
DOVA Jobs Job Details - Projektleder til E-Mobility
 
 
 
 

Projektleder til E-Mobility

Wednesday, may 20, 2020
Description

Har du teknisk knowhow inden for elfaget? Har du en generel interesse og nysgerrighed for at udvikle fremtidens grønne omstilling med ladeinfrastruktur? Så er du måske vores nye projektleder.

AURA Energi A/S er specialiseret i at rådgive om og installere intelligente ladebokse til elbiler, og nu ønsker vi at tage det til det næste niveau. Derfor søger vi en teknisk projektleder, der brænder for gode resultater, og som kan rådgive, afgive tilbud og projektere til nye og eksisterende kunder. Vi har også et delebilskoncept, hvor man enkelt og billigt kan leje en elbil for en kortere eller længere periode.


Skills

Du bliver en del af AURA Energis nye E-Mobility-afdeling med 4 faste medarbejdere og 2 kollegaer, der er tilknyttet afdelingen. 2 af stillingerne er nye, så du kan i høj grad være med til at præge afdelingen både i forhold til opgaver og kultur. Det er en afdeling, hvor der er kort fra tanke til handling.

Du refererer til forretningschefen, og du får ansvaret for, at AURA Energi leverer ladestanderløsninger i verdensklasse. Din hovedopgave bliver at rådgive samt afgive tilbud til virksomhedskunder om ladeløsninger til fremtidens elbiler. Du skal kunne identificere el-tekniske muligheder på stedet, så kunden altid får de bedste og mest fremtidssikrede ladeløsninger. AURA Energi laver kundespecifikke løsninger, og du har ansvaret for, at vores interne og eksterne samarbejdspartnere leverer den kvalitet, som du har aftalt med kunden.

Du skal selv opsøge nye virksomheder, men du skal også håndtere eksisterende kunder. Behovsafdækning foregår typisk ved et besøg hos kunden, hvor du laver en overordnet projektering, der munder ud i et gennemarbejdet og professionelt tilbud til kunden.

Når kunden har accepteret tilbuddet, overleverer du den overordnede projektering til vores installationsafdeling. Selve udførelsen af den el-tekniske opgave ligger hos dem, men du vil i sagens natur få et tæt samarbejde med dem i din hverdag, hvor du bl.a. skal agere som rådgiver ift. komplekse tekniske udfordringer.

Qualifications

Vi forestiller os, at:

  • Du har nogle års erfaring som elinstallatør, maskinmester eller lignende.
  • Du har erfaring med teknisk B2B-projektsalg.
  • Du har erfaring med projektledelse og styring.
  • Du har en bred el-teknisk erfaring og forståelse.
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med energisektoren.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med og flair for at lave projektøkonomi.

Derudover er det vigtigt, at du er udadvendt og trives med at være opsøgende og finder det naturligt at skabe nye langsigtede relationer. Du skal være en engageret og tillidsfuld rådgivningspartner, der repræsenterer E-Mobility, og derfor er det vigtigt, at du forstår dine kunders behov og ønsker ned til mindste detalje og er i stand til at skræddersy den rigtige løsning.

Du skal have en god forretningsforståelse og motiveres af at skabe resultater. Derfor er også vigtigt, at det falder dig naturligt at gå den ekstra mil, og at du kontinuerligt følger tingene til dørs.

Du kan arbejde selvstændigt, og fordi du har stor fleksibilitet i din hverdag, er det en selvfølge, at du arbejder disciplineret, proaktivt og resultatorienteret. Da flere af dine kunder befinder sig uden for det østjyske, må du forvente at skulle være fleksibel i forhold til arbejdstider.

Job Reference:VAC-00136
Position Type:Fastansættelse
Sector:Øvrige, ingeniør & teknik
Location:Viby J, Midtjylland, Danmark
Salary:kr.0 - kr.0 pr. måned
Contact:Mathias Trankjær, Randstad Danmark, Danmark
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be