Over 66387 Jobs in 56 countries!
DOVA Jobs Job Details - Ejendomsadministrator
 
 
 
 

Ejendomsadministrator

Wednesday, may 20, 2020
Description

Ejendomsadministrator til DEAS

Frederiksberg

På vegne af vores kunde DEAS søger Randstad en erfaren ejendomsadministrator med solid regnskabsmæssig forståelse. DEAS er Danmarks absolut største, når det gælder ejendomsadministration, og har den længste og mest omfattende erfaring på markedet. DEAS udmærker sig ved deres evne til at skabe samspil mellem de mange ydelser, som de har organiseret i specialer. Du vil blive en del af et større team og skal have lyst til at deltage aktivt i den daglige drift samt varetage din egen portefølje. Du kommer til at sidde i et teamopdelt storrumskontor, hvor der hersker en fri tone i et humoristisk og fleksibelt miljø.


Skills

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Telefon- og mailbetjening
  • Sæsonopgaver – der arbejdes med udgangspunkt i Årshjulet
  • Fakturabehandling
  • Varmeregnskaber
  • Driftsregnskaber
  • Forbrugsregnskaber
  • Ad hoc opgaver
  • Kvartalsafstemninger

Arbejdsopgaverne er alsidige og du vil få mulighed for selv at tage initiativ og præge din hverdag, når du varetager administrationen af din portefølje. Du bliver en del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen med stor viden om alle detaljer af faget, og hvor man løfter i flok. Kollegaerne har altid hjertet med i det, de laver, engagerer sig og hjælper hinanden, når behovet er der

Qualifications

Din baggrund:

Du har en økonomisk baggrund, HD eller gerne en uddannelse som ejendomsadministrator. Du har minimum 3 års erfaring inden for ejendomsadministration. Det vil være et plus, hvis du har erfaring med UB4, men dette er dog ikke et krav. Du skal være fagligt stærk og besidde gode kommunikationsevner og en høj kvalitetsbevidsthed. Du er samtidig en teamplayer, der altid gerne hjælper sine kollegaer, og du trives med et stort ansvar og fleksibilitet.

Job Reference:VAC-00134
Position Type:Fastansættelse
Sector:Øvrige, kontor & økonomi
Location:Frederiksberg, Hovedstaden, Danmark
Salary:kr.0 - kr.0 pr. måned
Contact:Signe Hiort, Randstad Danmark, Danmark
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be