Over 66369 Jobs in 55 countries!
DOVA Jobs Job Details - Lead Engineer
 
 
 
 

Lead Engineer

Tuesday, may 19, 2020
Description

På vegne af AN GROUP søger Randstad en ny leder, der får ansvaret for at udvikle og etablere en forretning i region Midtjylland inden for automationsløsninger. Du vil i samarbejde med andre ledere i AN Group udarbejde en strategi for automationsydelser fra afdelingen i Aarhus, og du vil efterfølgende blive afdelingens primus motor.

En del af strategien vil naturligt være udvikling af AN GROUPs engagement i det midtjyske og som følge heraf øget kundeindtag. Du vil få ansvaret for opbygning af afdelingen, gerne med udgangspunkt i at levere løsninger til nye kunder gennem din egne relationer eller gennem AN GROUPs relationer. Det er målet at vækste afdelingen med 5-8 medarbejdere over de næste 2-3 år.

Hele organisationen er meget opsat på at lykkes med denne vision, og alle kræfter vil understøtte den nye leder i at opnå denne succes. Således vil man kunne trække på medarbejdere fra AN GROUPs øvrige afdelinger for hjælp til løsning af indkomne opgaver.


Skills

Den rette kandidat kommer sandsynligvis fra branchen og har gennem flere år i sit virke opnået et stort netværk.

Du vil bl.a. få ansvaret for:

  • Identifikation af relevante nye samarbejdspartnere
  • Afholdelse af kundemøder, evt. i samarbejde med andre specialister fra AN GROUP
  • Forretningsudvikling/strategiudvikling udarbejdes i samarbejde med den øvrige ledelse, således at virksomheden udvikles i en retning, hvor kompetencer, serviceydelser og salg går op i en højere enhed.
  • Udvikling af afdelingen i Aarhus og sikring af vækst både på omsætning og antal medarbejdere.
Qualifications

Du har erfaring med projektleverancer inden for automation/el. Du er i besiddelse af flere års ”hands-on” erfaring med PLC og SCADA.

Det er en forudsætning, at du besidder en høj grad af forretningsforståelse, et stærkt fagligt fundament og et solidt netværk. Du har praktisk erfaring med hele salgsprocessen samt projektledelse og styring.

Du er resultatorienteret og som resten af AN GROUP drevet af at levere ydelser og produkter af absolut højeste kvalitet. 

Job Reference:VAC-00132
Position Type:Fastansættelse
Sector:Øvrige, ingeniør & teknik
Location:Brabrand, Midtjylland, Danmark
Salary:kr.0 - kr.0 pr. måned
Contact:Mathias Trankjær, Randstad Danmark, Danmark
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be