Over 66380 Jobs in 55 countries!
DOVA Jobs Job Details - Konsulent
 
 
 
 

Konsulent

Tuesday, may 19, 2020
Description

Er du en stolt sælger? Kan du skabe langsigtede relationer og værdibaseret samarbejde? Er du selvstændig i planlægningen og udførelsen af dine salgsindsatser?

Motiveres du af den gode historie og af at vejlede kunderne til den rette løsning, uanset om det gælder processer eller produkter?

Så har du nu chancen for at blive en del af et stærkt team og en sund virksomhed. Du kommer til at stå i spidsen for nogle kvalitetsprodukter.

Virksomheden er beliggende i trekantsområdet og kunderne er SMV (små og mellemstore) virksomheder i Danmark.

Med reference til den salgsansvarlige, vil du i tæt samarbejde med dine kollegaer skulle skabe relationer til potentielle kunder og i særdeleshed identificere og besøge nye. Sammen med resten af teamet formår du at tænke i kundernes bedste interesse, sådan at I i fællesskab kommer frem til de rigtige løsninger, der skaber vækstmuligheder for kunden.

Derudover vil nogle af dine ansvarsområder være:

•Udvide og vedligeholde portefølje af kunde-partnere.
•Varetage salg af produkter og systemløsninger.
•Varetage salg af visioner.
•Rapportere om aktiviteterne i dit salgsområde og altid have et opdateret CRM-system.
•Sammen med din kollegaer, at fastsætte og definere målsætninger og strategier.

Kvalifikationer:

Teknisk interesse og nysgerrighed er kilden til at få succes i stillingen og i kombination med din erfaring fra B2B-salg har du det, der skal til for at kunne sparre med kunder og samarbejdspartnere. Derudover er det essentielt, at du forstår vigtigheden i at være synlig og altid lægger den energi i arbejdet med kunderne, der er nødvendig for at nå i mål.

•En god sans for forretningsganges afhængigheder – altså forretningsforståelse
•Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke væsentlig, men det er et ufravigelig krav, at du har erfaring med B2B-salg.
•Selvkørende og proaktiv i din tilgang til opgaverne
•Tillidsfuld og god til at opbygge og vedligeholde relationer
•Mestrer dansk og engelsk både i skrift og tale
•En god teknisk forståelse.

Missionen er at skabe digitale gevinster for virksomheder. Derfor hjælper denne virksomhed deres kunder med at få øjnene op for den digitale verden af muligheder, med det formål at skabe en mere effektiv arbejdsplads, og en profitabel forretning som følge af en digitalisering af kunden. De hjælper med at skabe overblik og se hvor kunden kan effektiviseres, og lægge en strategi for, hvad der skal til for at imødekomme deres behov. De udvikler software til styring af arbejds- og forretningsgange, og leverer og installerer software og hardware samt en infrastruktur der bakker op om kundens strukturelle og sikkerhedsmæssige behov. Deres værktøjer bliver skræddersyet til disse behov – og kan tilpasses til både PC og mobile enheder.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, er du måske den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Frederik Agergaard på tlf. 25973942

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det: human forward. Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.Job Reference:6855
Position Type:Permanent
Sector:Sales, salg & marketing
Start Date:Tuesday, May 19, 2020
End Date:Tuesday, June 30, 2020
Location:Kolding, Syddanmark, Denmark
Contact:Frederik Agergaard, Randstad Danmark, Denmark
Phone:25973942
Other konsulent jobs
Bliv en del af fremtidens konsulenthus hos Randstad i Kolding. Vi er verdens største vikar- og rekrutteringsbureau og vi har brug for dig. Nu har du ...
Randstad Danmark, Wednesday, April 15, 2020
Randstad søger dygtig lagermedarbejder til vikariat med mulighed for efterfølgende fastansættelse for den rigtige hos LEGOLEGO Koncernen er en af ...
Randstad Danmark, Monday, May 04, 2020
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be