Over 66357 Jobs in 55 countries!
DOVA Jobs Job Details - Kommerciel projektleder
 
 
 
 

Kommerciel projektleder

Monday, may 18, 2020
Description

Ønsker du at blive en del af en konkurrencedygtig installationsafdeling, hvor du har en afgørende rolle i forhold til at pleje etablerede kunder og skaffe nye? Vil du bruge din el-erfaring fra tidligere til at skabe løsninger, som matcher kundens behov? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som kommerciel projektleder hos AURA Installation A/S i Viby J.


Skills

Som kommerciel projektleder hos AURA Installation A/S vil du få en udadvendt og opsøgende rolle, og du vil få ansvaret for at indhente både mellemstore og mindre projekter. Deres kundegruppe er erhvervskunder både inden for det offentlige samt industrien. Projekterne er alsidige og veksler mellem nybyg, renovering, vedligeholdelse samt service.

Du bliver opsøgende i forhold til eksisterende og nye kunder, hvor det er vigtigt at styrke eksisterende relationer samt at skabe nye. Det vil derfor være en fordel, hvis du har et stort netværk du kan trække på, da det er en branche, hvor kundeforholdene opbygges af tætte relationer.

Derudover bliver du selv ansvarlig for at udregne og afgive konkurrencedygtige tilbud i forbindelse med projekter og serviceaftaler samt sikre kontinuerlig opfølgning på disse.

Projekterne hos AURA Installation A/S vil normalt være op til ca. 5 mio. kr., og det vil primært være i Østjylland. I forbindelse med disse vil du blive projektleder for mellem 3-15 teknikere alt afhængigt af projekternes størrelse og kompleksitet.

Du vil således få ansvaret for tidsplaner, økonomi, indkøb, kalkulation, ressourceforbrug, dokumentation og lovmæssige krav etc. Det er derfor vigtigt, at du er god til samarbejde og udnytte dine medarbejderes kompetencer for at sikre, at opgaven løses optimalt i forhold til tids- og budgetrammen.

Qualifications
  • Du har en teknisk relevant uddannelse.
  • Du har erfaring med B2B-projektsalg.
  • Du har erfaring med projektledelse og styring.
  • Du har en bred el-teknisk erfaring.
  • Du har gerne erfaring fra byggesektoren eller industrien.
  • Du har et stærkt netværk inden for el-branchen.

Derudover er det vigtigt, at du trives med at være opsøgende, og at du finder det naturligt at skabe nye relationer. Du ser muligheder fremfor begrænsninger ude hos kunderne og sætter en ære i at levere gode løsninger.

Du befinder dig godt i krydsfeltet mellem leverandører, kollegaer og kunder. Du skal være hensynsfuld og tolerant, men stadigvæk turde udfordre og rådgive dem henimod den bedste løsning.

Du er god til at bevare overblikket samt evner at planlægge og koordinere dine og teamets aktiviteter.

Job Reference:VAC-00130
Position Type:Fastansættelse
Sector:Øvrige, ingeniør & teknik
Location:Viby J, Midtjylland, Danmark
Salary:kr.0 - kr.0 pr. måned
Contact:Mathias Trankjær, Randstad Danmark, Danmark
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be