Over 69199 Jobs in 52 countries!
DOVA Jobs Job Details - Sommerjobb som kundeservicemedarbeider
 
 
 
 

Sommerjobb som kundeservicemedarbeider

Wednesday, may 13, 2020
Description
Søker du etter en spennende og lærerik sommerjobb, med muligheter til å tjene bra med penger? Kanskje kundeservice kan være noe for deg?

Vi ser etter deg som brenner for å yte den beste kundeservicen. Vi har kunder i flere ulike segmenter, og mange av disse har vunnet priser for beste kundeservice flere år på rad. Listen ligger høyt, men dersom du mener at du passer inn i vinnerteamet kan dette være noe for deg.

Vi har flere ulike stillinger, alt fra ren kundeservice til stillinger som innebærer en kombinasjon av salg og service. Det er en fordel hvis du har erfaring fra salg eller kundeservice fra før av. I tillegg er det ønskelig med minst bachelorgrad, men om du har lang erfaring innen serviceyrker kan du også være en aktuell kandidat.

Som kollega ønsker vi en person som er en lagspiller, og du trives med å lage planer og holde styr på detaljer. Dersom du får denne typen oppgaver er du i ditt ess, og da er du nok en blid kollega som vil gli godt inn i teamet vårt.Du må også ha gode it-kunnskaper og kunne sette deg raskt inn i ulike datasystemer. I de fleste stillinger vil du arbeide pr. telefon og/eller chat mens du samtidig slår opp i systemet for å hjelpe kunden.

Du vil bli ansatt i Randstad i første omgang. Randstad er verdens største HR-selskap, og du vil få fast ansettelse hos oss. Du vil bli fulgt tett opp av din konsulent når du er utleid i oppdraget, og du vil bli en del av den fine Randstad-familien vår. Les mer om oss på www.randstad.no.

Høres dette interessant ut for deg? Da håper vi at vi ser din søknad snart. Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen kan du kontakte Geeti Dadwal på telefon 988 19 024. Vi behandler alle søknader fortløpende.


Job Reference:201290142
Position Type:Temp to Perm
Sector:Bank
Job Duration:Heltid
Location:Bergen, Vestland, Norge
Contact:Geeti Dadwal, Randstad, Norge
Phone:+4798819024
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be