Over 70816 Jobs in 50 countries!
DOVA Jobs Job Details - Trigges du av salg og relasjonsbygging?
 
 
 
 

Trigges du av salg og relasjonsbygging?

Tuesday, may 12, 2020
Description
Er du ambisiøs og ikke redd for nye utfordringer? Trigges du av salg og relasjonsbygging? Har du lyst til å jobbe i et selskap med en bratt oppadgående vekstkurve? Da har vi jobben for deg.
Vi skal ansette en hunter og ser etter deg som både føler deg litt annerledes og som kanskje ikke passer helt inn i A4 selger kategorien, og deg som føler du er født til rollen som selger.

Som hunter i Tripletex er du ansvarlig for salgsprosessen fra prospektering og cold- calling til telefon- og salgsmøter og kontraktsignering. Din oppgave vil være å selge vårt skybaserte økonomisystem til små- og mellomstore bedrifter.

Du har jobbet 1- 4 år med telefonsalg. Du har tempo i kroppen og har en god balanse på kvantitet/kvalitet. Du elsker å snakke med kunder over telefon og i kundemøter, og du ser viktigheten av å ha god produktkunnskap. Vi stiller høye krav til hvordan våre kunder behandles, og forventer at du tar til deg ny kunnskap, har god formidlingsevne og opptrer seriøst med kundene.

Du er ferdig med å selge produkter ut ifra et manus og ønsker å ta mer eierskap til produktet du selger. Du har et ønske om å være med på å påvirke og skape vekst i et marked med store muligheter. Den rette kandidaten vil ha gode utviklingsmuligheter i selskapet. Avdelingen du blir en del av er målrettet med solide vekstambisjoner. Hverdagen er hektisk, målbar og lærerik, og du kommer til å ha det moro langs veien.

Er du vår neste og beste salgskonsulent?

Stillingen er fast og du blir ansatt i Tripletex

God fastlønn og provisjon


Job Reference:201289712
Position Type:Temp to Perm
Sector:Salg
Job Duration:Heltid
Location:Oslo, Oslo, Norge
Contact:Anita Bach, Randstad, Norge
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be