Over 106263 Jobs in 72 countries!
DOVA Jobs Job Details - 3rd line support med nätverkskunskaper i göteborg
 
 
 
 

3rd line support med nätverkskunskaper i göteborg

Thursday, january 16, 2020
Description

arbetsbeskrivning.

Har du jobbat med support ett par år och har god kunskap inom Cisco nätverk? Vill du jobba på ett företag med stor variation och härlig stämning? Ja, då är detta jobbet för dig!
I en stor organisation med stort fokus på sin IT-utveckling får du jobba som tredje linje support och grotta ner dig i ärenden gällande nätverk. Då du ingår i ett team med andra specialistområden får du även stötta upp på andra områden vilket skapar variation i vardagen.
Kunden har valt att vara anonym men vid en intervju får du självklart reda på ännu mer om organisationen och uppdraget.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområde.

Ditt ansvarsområde kommer att ligga inom 3rd line support, med inriktning på nätverk. 

arbetstider.

Mån-fre 08.00-17.00

kvalifikationer.

Vi söker dig som är utbildad nätverkstekniker med ett stort intresse och nyfikenhet vad gäller nätverk och ny teknik. I rollen som Nätverkstekniker kommer du planera, övervaka och felsöka verksamhetens nätverk. Företaget är främst inriktat mot Ciscos produkter. Du kommer att ingå i en grupp av erfarna medarbetare som alla har sitt specifika specialistområde.
Vi söker dig som möter följande kriterier;
• Tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete
• Fullgjord akademisk examen inom data-/nätverk
• Allmänt goda IT-kunskaper - framförallt inom Nätverk
• Certifiering inom Cisco (CCNA och/eller CCNP) är starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person söker vi dig som är hungrig och nyfiken på att utvecklas och lära mer om rollen som nätverkstekniker. Vi söker dig som tycker om att samarbeta men som även har förmågan att lösa saker på egen hand. I rollen är det viktigt att du har lätt att hantera olika människor och värdesätter god service och kommunikation. Du tycker om att lära dig nytt och är öppen för att utvecklas. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.

Ett par års erfarenhet av support av cisconätverk.

ansökan.

2020-02-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Job Reference:201269295
Position Type:Contract
Sector:Informationsteknologi
Job Duration:Heltid
Location:Göteborg kommun, Sverige
Contact:Tova Dahlgren, Randstad Sweden, Sverige
Other DOVA Portals
www.dovajobs.nl www.dovajobs.be